Ting jeg glemte å blogge om (del 1) – Pakking og avreise.

Shit. Det har gått fem måneder siden sist jeg tok meg tid til å blogge.

Jeg har, som nevnt i tidligere poster, alltid vært god til å utsette ting. Skolearbeid, trening, blogging. For å sette ting i perspektiv skriver jeg dette mest fordi jeg ikke vil gjøre global politics-hjemmeleksa mi. Men det jeg er aller best på å utsette, er pakking. Jeg vet ikke om det er fordi jeg synes det er kjedelig, eller fordi jeg er så forbanna dårlig på å pakke. Uansett hvor mye du husker å ta med, er det alltid noe du glemmer. Ta meg som et eksempel.

Ting jeg husket å pakke:
– Vannfarger
– Diverse typer “rett i koppen”
– ++

Ting jeg derimot GLEMTE å ta med
– Tannkrem
– Pusseutstyr til brillene mine
– Tilstrekkelig med skiftetøy

Poenget er at pakking suger. Ikke bare var det vanskelig å prioritere hva som skulle med (jeg måtte la kopien min av den lille prinsen bli i Norge, for eksempel), men det var også vanskelig å få ting til å passe i kofferten. Så det endte med at jeg måtte flytte en del ting over i håndbagasjen. Igjen – jeg hater pakking.

Uansett – vi fikk omsider stappet alt jeg skulle ha med i kofferten og avreisedagen stod for døra. Jeg trodde jeg hadde uhyre god tid, helt til jeg fikk en melding om at flyet var kansellert, og at de hadde flyttet meg til et senere fly. Hvilket ikke hadde vært krise, hadde det ikke vært for at det flyet ikke linet opp med bussen fra Heathrow til skolen. Så vi kastet oss i bilen, mens jeg ringte SAS og tryglet om en plass på et tidligere fly. Jeg fikk et sete, men det betydde også at jeg knapt hadde tid til å si farvel til mamma og pappa før jeg måtte kjappe meg gjennom sikkerhetskontrollen på Gardermoen. Alt i alt – det var en begivenhetsrik morgen. 

For å unngå at denne posten blir lengre enn nødvendig, deler jeg den i flere biter.

Helene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s