“Så, uhm, hvordan fant du ut at du ville søke UWC?”

Advarsel; dersom du tror jeg har forberedt meg til søknaden siden jeg var ni år gammel og knapt kunne skrive engelsk, så tar du feil. Med tanke på UWC kan vi vel driste oss til å si at jeg blomstret sent. 

Uansett, historien er som følger – det var nyttårsaften 2013. Jeg var med på en fest der jeg kun kjente en eneste person. Så det er klart at jeg blir lettet når noen begynner å snakke med meg. Vedkommende var i midten av sin egen søknadsprosess, og mens hun fortalte, tok jeg meg i å tenke : “hm… dette høres jo egentlig himla bra ut.”

Deretter gikk det et halvt år, og jeg begynte på Katta. Katta hadde noe Groruddalen ikke har – andre som skulle søke UWC. Bare i klassen min var vi fire stykker. En av dem droppet å søke til fordel for utveksling, men det å kunne snakke om forventingene og spenningsmomentene som medfølger når man søker på noe, gjorde meg enda mer gira. 

Resterende søknadsprosess spares til en senere anledning. 

Helene ❤️

One thought on ““Så, uhm, hvordan fant du ut at du ville søke UWC?”

  1. Emilie says:

    Snublet over bloggen din ved en tilfeldighet, og må bare si at du har masse å glede deg til! Wales er et nydelig land å bo i, og Cardiff er helt fantastisk! Kos deg, og lykke til 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s